Speltips Eysseric - Ruud

Sport: Tennis
Spelstopp: 2017-01-13 03:00
Land: Australien
Liga: Australian Open
Odds: 1,55
Tips: Ruud
Jag går med norbaggen Casper Ruud i andra kvalomgången till Australian Open. Han är väl i grund och botten en grusspelare men har så mycket mer kapacitet i sig att jag är övertygad om att han är ansedd som en allround-spelare inom ett par år.

När vi ändå pratar grusspelare så kan vi konstatera att Jonathan Eysseric är just en sådan. Senaste åren har han knappt satt foten på snabba underlag och genom hela karriären har han bara vunnit strömatcher på hardcourt på challengertouren. Vann sin första kvalmatch mot en annan grusspelare, Mathias Bourgue, som även han väldigt sällan gör några avtryck på hardcourt.

Casper är också rätt oprövad på hardcourt. Förlorade i Chennai mot Renzo Olivo som faktiskt är bättre på snabba underlag än vad man först kan tro, så ingen dunderskräll att han gick på pumpen där. Slog sedan Gabashvili i raka set i första kvalmatchen och hängde i slutet av 2016 med Viktor Troicki.

Så vi kan konstatera att Ruud, bara genom att spela en handfull matcher på hardcourt, redan uträttat mer än vad den åtta är äldre fransmannen gjort under hela sin karriär.

Tar alltså Casper Ruud till 1,55 hos NordicBet.
Spela på Eysseric - Ruud hos Nordicbet
Spela nu
Poldan - 11 Januari 2017 - 17:04
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: