Jag är ju, som ni kanske läst i någon tidigare rek, på plats i New York och just därför blir det lite knepigt att lägga ut rekarna i tid. Den här matchen börjar inatt svensk tid och jag har helt enkelt inte haft tid att skriva något om den.

MEN, det bästa spelet i den här matchen är Federer -5,5 games. Jag kan inte tänka mig att Del Potro kommer tillbaka som någon mesias två matcher i rad och dessutom med nått trassligt virus i kroppen. Jag tror inte heller att han kommer ge upp den här matchen. Han har för mycket respekt för publiken och arrangemanget att han kommer spela enbent om det så krävs.

Såg ju ut som en zombie mot Thiem under stora delar av matchen. Gjorde en ordentlig kraftansamlig och det är väl stort att han lyckades med det, men å andra sidan, hur fan ska han kunna ta sig samman mot Federer som blivit bättre och bättre för varje match.

Nej, det här vinner Federer kontrollerat och jag tycker nästan 1,20 är bra dubbelvirke. Men som sagt, jag tar också -5,5 games till 1,73 hos Leo Vegas.

This is the stats tab
This is the post tip