Jag undrar jag, om inte Kyrgios avfärdar Federer också. Skulle säga att det är en klart lättare uppgift än att slå Djokovic, även om Djokovic är darrig nu. Federer har ju varit darrig i två års tid med undantag för fina formtoppar.

Som sagt, Federer lär får stora problem och det indikerar oddsen också. Kyrgios har ju servat ungefär som Raonic, Isner och Karlovic den här veckan. När var senaste Djokovic fick stryk utan att ens fått se en breakboll? Jag tror ärligt talat inte att det hänt. Nu hittade jag en, Cincinnati 2015... mot just Federer. Men ni förstår poängen, att Djokovic får stryk utan att ens få syna en breakboll. Då har motståndaren servat sjukt bra.

Vi kan väl passa på att konstatera att Djokovic är en avsevärt mycket bättre returtagare än Federer också. Mycket chipreturer från Fed och det är ju inte Kyrgios några större bekymmer med. Inte när han är i det här slaget i alla fall. Man kan nog lugnt säga att han känns mer koncentrerad nu än tidigare. Inte fullt lika stort fokus på domare och publik och egentligen inga utbrott heller. Helt klart bättre mentalt nu, men visst, efter lite motgångar kan det nog svänga, man vet aldrig.

Det är inte så att Federer varit usel så här långt. Obreakad han också, över tre matcher, precis som Kyrgios. Vi har alltså två spelare med serven som största vapen och som inte blivit breakade över totalt tolv set. Man kan väl utan att överdriva säga att det luktar tiebreak.

Nu är visserligen underlaget långsamt i Indian Wells men servarna biter ändå bra. Just för att det är så fruktansvärt varm så bollen går snabbt i luften.

Just nu är det bara Bwin som gått ut med tiebreak-spel och de ligger på 1,75 att det ska inträffa. Hade gärna tagit över 22.5 games också men där har man skyfflat upp linan ett hack och då känns tiebreakspelet bättre. Det blev förresten ett gäng tiebrek sist de möttes, tre stycken närmare bestämt.

Klickar in ett par polletter på följande spel i den här matchen:

Tiebreak i matchen @ 1,75 Bwin

Tiebreak i första set @ 3,00 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip