Vi kickar igång det riktiga slutspelet med ett handikappspel på Roger Federer. Känner mig ganska trygg med att Federer kommer göra en bra turnering och jag undrar jag, hur Jack Sock ser på sin plats i London. Jag menar, först och främst så lyckades han vinna i Paris utan att ens spela bra. Egentligen ville han ju bara tanka iväg hela turneringen i första omgången och gå på semester men Kyle Edmund var för dålig.

Sen har Federer ett klart psykiskt övertag på Sock. Han har 3-0 i matcher utan att tappa set. Totalt på dessa tre matcher har Sock bara lyckats bryta schweizaren en gång och har bara skrapat fram TVÅ breakbollar....detta på ca 25 returgames.
Jag tror mycket ligger i att Federer tar bort tid från Sock som därför inte hinner runt och slå sin fina forehand. Federer kan också låsa fast honom på backhandsidan och han är ju bäst i världen på att attackera när han får en kort boll emot sig, något som är ofrånkomligt när Sock tvingas spela för mycket backhand.

Sen är det här Socks första match i O2 Arena. Underlaget är nästan alltid långsamt med hög studs. Federer kan ju bevisligen hantera det, men det ska inte vara til Socks fördel. Två av amerikanens förlustmatcher mot Federer kom från Indian Wells som inte är helt olikt underlaget i London.

Vi tar Federer -4,5 games till 1,81 hos Nordicbet

This is the stats tab
This is the post tip