Tycker att Francis Tiafoe ska vara rankad minst 20-25 platser bättre än vad han är. Har egentligen gjort ett kanonår som tyvärr kantats av ett gäng tighta förluster senaste månaderna. Matcher som han lika gärna kunnat vunnit. Bara i år har han pressat Del Potro och Federer ordentligt, och gjorde tre riktigt bra matcher i Cincinnati som var hans senaste turnering.

Jag tippar på att han kommer hänga med Federer ganska bra. Dels för att han är en smula underskattad men också för att Federer sällan täcker sina handikapplinor när han gör comeback. Jag tror åtminstone inte att han kommer gå ut och se ut som en rund miljon, inte de första omgångarna. Då är det troligare att han blir bättre och bättre för varje match.
Man får ändå inte glömma att Federer är 36 år gammal. När Haas gjorde comeback vid den åldern och vann någon turnering blev han ju hyllad över hela världen och fick väl till och med någon artikel i svenska tidningar.

Federer var garanterat i bättre skick i deras senaste möte (som slutade 7-6,6-3) – även det var i första omgången och även om Tiafoe inte spelar på samma nivå som Roger så har han bara fått storstryk två gånger den här säsongen – båda gångerna tidigt under säsongen. Utöver det har han täckt sin handikapplina mot Alexander Zverev, Richard Gasquet, Fognini (på grus) och John Inser.

Nej, mycket tyder på att han täcker 8,5-linan till 1,80 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip