Jag är helt inne på att Bernard Tomic slår David Ferrer på hemmaplan i Brisbane. Båda är rankade runt 20, men Tomic höjer sig ALLTID på hemmaplan och David Ferrer är ju knappast en spelare som blir bättre och bättre. Hans nivå har sjunkigt ganska kraftigt senaste säsongerna och det vittnar inte minst deras head-2-head om.

Ferrer vann deras tre första möten, men efter Acapulco i början på 2015 har Tomic två raka segrar utan att tappa set och det hänger nog ihop med att Tomic har höjt sin nivå senaste två åren medan Ferrer tappat ungefär motsvarande i spelstyrka.

Bådas spel går egentligen ut på att vara säkrare än motståndaren men Tomic kommer såklart vinna mer på serven och i slutändan är det nog där det avgörs.
Tomic har gjort väldigt bra resultat i Brisbane genom åren och underlaget passar honom bra. Tycker att han är som allra bäst på de snabbaste utomhusbanorna och även om Ferrer är allround så är det just de snabbaste underlaget har presterar som sämst.

De tre-fyra senaste säsongerna har sett likadana ut för Tomic. Han gör rent hus i Australien, kollapsar på gruset och formtoppar igen lagom till gräset. Gissar på något liknande även i år.

Tomic till 2,00 är taget. Tycker att han ska slå Ferrer mer än 50% av gångerna. Finns hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip