Basilashvili är ju en sån spelare med enormt potential som kan, en bra dag, jävlas med vem som helst. Har ett jävla tryck i bitarna och som sagt, när det stämmer förhonom kan han garanterat läxa upp en spelare som Goffin.

Skulle heller inte bli megaförvånad om Goffin åker på en livstilt efter att han blev blåst på ett game mot Nadal i Monte Carlo. Han är ju inte helt mentalt stabil, belgaren. Dessutom, så klart en smula sliten efter en tuff vecka i Monaco.

Jag undrar också om inte Basiliashvili är lite på gång, var väldigt nära att slå Bautista Agut i Monte Carlo - en spelare som är ungefär lika bra som Goffin. Har också inlett väldigt fint här i Barcelona genom att slå en formstark Taro Daniel i raka set.

Deras senaste och enda möte slutade 7-5,6-3 till Goffin. Det vittnar ju också lite om att Nicko har potential att hänga med honom. Nu när Goffin dessutom förhoppningsvis är tiltad och sliten så ska den chansen vara ännu bättre.

Om jag säger så här, jag tror inte att han vinner, men jag tror att han har större vinstchans än de 17% som erbjuds hos Leo Vegas.
Spelar som följer:

Basilashvili att vinna @ 5.80 till låg insats

Basilashvili +5,5 games @ 1,77 till medelinsats

Finns som sagt hos Leo Vegas

This is the stats tab
This is the post tip