Kan absolut tänka mig att David Goffin får problem med Julien Benneteu. Tror inte han varit så här formsvag på 4-5 säsonger och allt grundar sig i fotskadan han ådrog sig i Franska Öppna som gjort att han inte rör sig lika smidigt på banan. När egentligen hela hans spel går ut på att röra sig bra på banan så blir resultatet inte så bra.

Han har förresten inte vunnit en enda match i raka set sedan Roland Garros, och då har motståndarna många gånger varit bra mycket sämre än Julien Benneteau. För man ska veta att trots att Benneteau gav upp sin match mot Chung i Winston-Salem så gjorde han två riktigt bra matcher dessföriannan. Han gjorde förresten precis samma sak inför Roland Garros, gav upp en match veckan innan, men var ändå bara millimetrar från att slå ut Pouille i matchen efter.

De har bara ett möte som man kanske inte ska lägga så mycket vikt vid, men den matchen vann Benneteau i raka set vilket visserligen var innan Goffin breakat som toppspelare.

Tror som sagt att det här kan bli jämnt och ser värde i fransmannen att vinna till 4,35 hos Bethard , men det tyngre spelet får bli över 3,5 set till 1,78 hos samma bolag. Goffin har ju bara vunnit en match i raka set sedan ATP Madrid och Benneteau har bara förlorat en av sina elva senaste matcher i raka set.

This is the stats tab
This is the post tip