Jag börjar undra ja, hur illa ställt det faktiskt är med Goffin. Det är två formsvaga spelare som möts idag, Goffin mot Chung, båda håller på att återhämta sig från uppehåll men det tycks som att Chung klarar det en smula bättre. Goffin har varit direkt usel efter det här fallet i Roland Garros, var det väl? Och osäkerhet föder osäkerhet, så är det.

En av få förbättrade spelare som jag faktiskt häng med tåget på i år är just Chung. Han är den överlägset mest förbättrade spelaren topp 100 i år. Man kan nog räkna honom som topp 40 nu. Det har dock tagit ett par matcher för honom också att komma igång men jämför man Chungs och Goffins insatser i första omgången så är det klar fördel koreanen.

Han har inte heller haft större problem på senare tid mot spelare som Goffin. Tidigare har de spelat väldigt lika men nu har Chung förbättrat sin defensiv och det hjälpte honom någon enormt under grussäsongen.

Även om Sugit, som Goffin mötte i första omgången, är bättre rankad än Chung så är Chung en klart bättre spelare, och med tanke på vilka problem Goffin hade i första omgången så, nej det blir problem här också.

Dunkar in en näva med polletter på Chung +3,5 games till 1,77 hos Bethard . Den linan ska han täcka väldigt ofta. Tycker egentligen att alla spel på Chung i den här matchen är bra men jag väljer lågvariansspelet.

This is the stats tab
This is the post tip