Tror att Goffin kommer få fortsatta problem i den här turneringen, jag hoppas att han håller sig levande efter en tuff match mot Pella, för då lär jag fortsätta att spela emot honom.

Han fick en ordentlig dipp mot Benneteau efter 20 minuter i första omgången. Höll så när på att tappa ett dubbelbreak i första set och blev sedan dubbelbreakad i andra set. Det vill säga, en formsvacka under matchen som varade nästa i en timme. Han tog sig samma tillslut, men han är långt ifrån lika bra nu som han var innan den där fotskadan i Roland Garros.
Pella har hängt med och tagit set på Goffin tidigare och har riktigt fin form. Även om grus är han primära underlag så kan han absolut spela hardcourt. Det här kan mycket väl bli en tuff match för Goffin, en Pella i bra form har slagit Edmund, Dimitrov och Gasquet på hardcourt.

Sedan 2015 har Goffin tappat set i 23 av 31 Grand Slam-matcher vilket är ett bra hack över medel. Med tanke på hur svårt han har att hålla upp koncentrationen så är det kanske inte så konstigt.

Känner mig bekväm med att Goffin släpper ett set i den här matchen och spelar över 3,5 set till 1,72 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip