Vänta lite här nu.

Seppi har varit en fullständig katastrof efter US Open. Det beror säkert först och främst att han gift sig och därmed inte ägnat lika mycket tid för tennisen som han kanske borde. Fel fokus helt enkelt. Just nu är han inte bättre är runt 100 i världen.
Driftade ganska ordentligt pre-match mot Delbonis och ja, med all rätt. Han räddade breakboll på breakboll i första set...misslyckades att serva ut det vid ställning 5-4 och kunde lika gärna förlorat det efterföljande tiebreaket. Inte nog med det. Han brände matchbollar i andra set för att sedan tappa serven i nästföljande game. Nej, ren cirkus....mot en spelare som är fullkomligt odulig inomhus.

Haase däremot. Han är väl ingen världsartist men han ett vapen i sin forehand, serve och volley. Han torskade mot Seppi back-to-back inomhus förra året, men båda matcherna gick till tre set och så dålig som italienaren är nu, det var han inte förra säsongen. Det står klart.

Haase slog förresten Mathieu i första omgången där han faktiskt inte blev breakad en enda gång...och det mot en erkänt duktig inomhusspelare.

Nej, jag håller Haase som favorit i den här matchen. Inte för att han är i någon megaform utan mer för att Seppi är urdålig just nu.

Spelet finns till 2,00 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip