Det är ju alltid en liten småchansning att spela 2-0 i set till någon spelare, jag brukar föredra handikappspel, men nu får vi oddset 2,00 hos Ladbrokes på att Mischa Zverev slår Hanfmann i raka set och det är jag villig att skicka in ett gäng polletter på.

Kan konstatera två saker efter första omgången. Det ena är att matchen mellan Hanfmann och Fucsovics var en mug-match, det vill säga: en dålig match där ingen egentligen förtjänade att vinna. Det haglade verkligen misstag. Den andra saken vi kan konstatera är att Mischa Zverev gjorde en fläckfri insats mot en väldigt dålig grässpelare. Tappade bara sex poäng i egen serve under hela matchen, men som sagt, man får göra lite avdrag p.g.a det usla motståndet.

Tyckte det är uppenbart att Hanfmann är en ovan grässpelare. Han ju egentligen ingredienserna för att kunna vara bra men slog bort jättemycket från baslinjen och Zverev är en jävlen på att hålla i bollen från bakplan. Har heller aldrig mött en så pass aggressiv spelare på gräs tidigare så man kan ju ana att han kommer bli stressad, Hanfmann.

Nej, det här ska vara klasskillnad, särskilt på gräs, så jag tar gärna 2-0 till Zverev till 2,00 hos Ladbrokes. Tycker att det går att spela ner till 1,75.

This is the stats tab
This is the post tip