På tok för högs tiebreakodds mellan Herbert och Janowicz. Jag vill påstå att Janowicz inte servat så här bra sedan Wimbledon 2013. Normalt sett så skjuter han in ett par ess och håller en stabil vinstprocent på förstaserven men också med ett dussintal dubbelfel. Nu? Totalt demolering av Zopp som bara hotade i ett ynka servegem och samma sak mer Arnaboldi. Det var aldrig riktigt någon fara på taket även om båda matcherna gick till skiljeset.

Janowicz har skickat in 21 respektive 17 ess i sina två kvalmatcher vilket ger oss ett snitt på över ett ess per servegem, totalt fyra dubbelfel över sex set är också bra. Och nu möter han inte vem som helst, Pierre-Hugues Herbert är även han en enormt serveinriktad spelare som älskar inomhusbanor. Båda spelarna kommer ha väldigt hög serveprocent i den här matchen.

Ett par andra saker som talar för tiebreak i den här matchen:

• Det har blivit tiebreak i 2 av 2 möten mellan dem.
• Janowicz har spelat sex tiebreak i sina sex senaste matcher
• Sedan 2016 har Herbert spelat 37 inomhusmatcher varav 23 har innehållet minst ett tiebreak

Om vi bara skulle utgå från Herberts stats så skulle oddset ligga på 1,62. Nu måste man också göra avdrag för ett par svaga motståndare som inte är i närheten av Janowicz så det korrekta oddset är nog närmare 1,50.

Spelet finns hos Leo Vegas till 1,71 och det är ett rent värdespel.

This is the stats tab
This is the post tip