Man blir ju nästan irriterad när man ser Herbert så här långt framme i en Mastersturnering. Det blir en smula provocerande när han är så oerhört svag från baslinjen men kommer undan med det. Skönt då för Kohlschreiber att han är så pass mycket starkare från bakplan, för det är där den här matchen kommer avgöras och jag har verkligen mycket svårt att se Herbert skrälla igen.

3-1 inbördes till tysken. Inte jättekonstigt, hans vinkelslag är tillräckligt bra för att Herbert ska få problem, egentligen behöver man inte ens vinkelslag för att Herbert ska missa, det gör han ändå. Men ute i hörnorna är han ännu svagare.
Underlaget ska egentligen vara till Herberts nackdel även om han fått med sig en del resultat. Hög studs gör det enklare att passera honom och serven blir mindre effektiv. Om Kohlschreiber hade varit lite mer att lita på så hade man aldrig fått en pinal över 1,40 här.

Så här djupt i en mastersturnering lär en del rutin väga in också och där är Kohlschreiber överlägsen men jag tror först och främst att Herberts spelstil passar tysken bra. Han är bra mot aggressiva nätruschare och serveorienterade spelare.
1,60 duger bra för mig hos Scandibet .

This is the stats tab
This is the post tip