Jag kan meddela ett par saker. Det första är att John Isner aldrig täcker en 4,5-lina på grus. Eller, visst, det kanske i snitt händer var 10:e match, aldrig mer. Och även om motståndet idag är svagt i form av Henri Laaksonen så är Laaksonen trots allt en duglig challengerspelare på grus.

Isner överskattas också lite med tanke på hur bra han presterat i den här turneringen tidigare, och missförstå mig inte, jag tror att han slår Laaksonen men 4,5 games i handikapp är brutalt mycket för ett spelare som Isner. Ska han alltså breaka Laaksonen tre gånger?...det händer inte särskilt ofta.

Formsvag är han förresten, Laaksonen, men han är nog glad över att få spela grus igen och som sagt, hur mycket man än vrider och vänder på saker och ting, och hur bra Laaksonens spelstil ska passa Isner så är det väldigt svårt att bortse från det här spelet.

Han har täckt sin handikapplina ynka fem gånger över ca 30 matcher här i Houston och då går det att tillägga att banan var oerhört mycket Snabbare förr om åren jämfört med idag vilket också gjort att hans framgångar uteblivit i den här turneringen de senaste 3-4 åren.

Gruspremiär, dessutom, samtidigt som Laaksonen redan mött en serveinriktad aggressiv spelare i första omgången, så även en viss fördel där.

1,56 får man enligt Bethard på Laaksonen +4,5 games och då hoppar i alla fall jag på tåget.

This is the stats tab
This is the post tip