Kommer gå på ett klassiskt överspel nu när Isner är igång mot lite sämre motstånd på en snabb hardcourtbana. Man blir ju lite orolig när Johnny bara slår en urusel Troicki med 7-6,6-4. Det är visserligen ett helt okej resultat men inget man skriver hem om, särskilt inte med tanke på serbens urusla form. Jag skulle nästa tippa på att han spelar skadad.

I nästa omgång väntar Tommy Paul. En amerikansk yngling som var högt rankad som junior. Har harvat lite senaste säsongerna men tycks kommit igång riktigt bra under sommaren. Har slagit ett knippe topp 100-spelare senaste månaden, bland andra Pouille, Muller, Chung och nu senast Donald Young – allt inom loppet av en månad.

Räddade nästan ett dussin breakbollar mot Young och vann bara två poäng mer trots att segern kom i raka set. Vann som var väldigt positivt i den matchen var att Paul vann en bit över 60% av sina andraservar mot en så pass duktig returtagare. Det bådar gott inför mötet med Isner som är hästlängder sämre från baslinjen än vad Young är. Det är också en anledning till att jag tror att överspelet kommer sitta här.

Man kan tycka att de snabba förhållande här ska passa Isner, och det håller jag med om, men det är sällan han presterar överdrivet bra i Cincinnati. Har åter i andra, första respektive tredje omgång de senaste tre åren. Tog sig dock till final 2013 genom att spela sju tiebreak på sex matcher och täcka överlinan i fyra av sex.

Nej jag tror att Paul kommer hänga med hyggligt här så jag trycker in en näva polletter på över 22,5 games i matchen till 1,83 hos Leo Vegas

This is the stats tab
This is the post tip