Andra omgången av ATP Umag i Kroatien där vi har ett spännande möte mellan kroaten Ivan Dodig och italienaren Marco Cecchinato. Båda spelarna skrällde genom att ta sig vidare från den första omgången, där båda spelade tillräckligt bra för att det ska vara en jämn match detta. Däremot har marknaden öppnat med Cecchinato som en stor favorit, till min stora överraskning, så här finns det gott om värde att hämta.

Även om Dodig mest sysselsätter sig med att spela dubbeltennis så är han fortfarande aktiv inom singeltennis också. Precis som alla andra kroater är han extremt hemmastark, med publiken i ryggen och ger hundra procent i varje bollduell. Han tog sig vidare till andra omgången genom att slå ut Copil med 6-4, 7-6, alltså, i två raka set, till publikens stora jubel och skräll. Sedan en relativ tidig förlust i dubbeln i Wimbledon har Dodig återvänt till grus och laddat för hemmaturneringen, som han satsar stort på. Spelmässigt har han allt för att på allvar kunna möta en spelare som mest håller sig på ITF och Challenger nivån - Cecchinato.

Även Cecchinato tog sig överraskande vidare från första omgången genom att slå ut Simon med 6-1, 3-6, 6-1. All heder åt Cecchinato, jag tar inget ifrån honom, men fransmannen Simon är helt under isen just nu. Simon åker ut tidigt i turneringar mot vem som helst i princip, nuförtiden, så den matchen säger oss inte mycket. Där var det mest Simon som spelade defensivt och lät Cecchinato styra matchen hur han än ville. Det blir inte fallet mot Dodig, som spelar mycket aggressivare från baslinjen, servar hårt och kommer fram mot nät - där han får stor utdelning.

Dodig kommer med sin stora variation att rycka i Cecchinatos spel och göra dagen sur för honom. De har aldrig mötts tidigare, vilket gör mötet extra svårt för båda spelarna. Marknaden är på väg ner på Dodig. Dock finns det fortfarande värde i att Dodig åtminstone kniper ett set i matchen, då han kommer att ge allt i varje kamp om varje poäng. I mitt tycke finns med värde i spelet att Dodig vinner åtminstone ett set mot Cecchinato, till 1.76 i odds. Spelet läggs hos Betsafe .

This is the stats tab
This is the post tip