Alltså, Jack Sock måste få trassel med Malek Jaziri. Först och främst så har ju tunisern tagit ett stor kliv i år. Hans forehand funkar riktigt bra och har är nu rankad innanför topp 50. Det var nog inte många som tippat på det inför säsongen... och som ni vet finns det kapacitet i alla topp 50-spelare och Sock lär komma bra jävla sliten till Stockholm Open.

Han tog sig till final (och vann) i dubbel i Shanghai. Resa från Kina till Stockholm på det och sedan direkt öppningsmatch mot en vass motståndare...på nytt underlag, nej allt talar verkligen för att han får problem, amerikanen.

Var inte sådär överjävligt bra i singelturneringen förra veckan heller. Gav bort en knippe onödiga set och är han inte på tårna här, då kan han nog till och med ryka i första omgången.

Ingen dunderform på Jaziri heller men han är en duktig hardcourtspelare och har inte spelat särskilt mycket senaste veckorna. Borde vara i bra fysisk form.
De har aldrig mötts tidigare, men man kan i alla fall säga att de har ungefär samma styrkor och svagheter. Bådas forehand håller absolut toppklass medan backhanden hos båda inte ens hör hemma topp 100. Kommer bli ställingskrig om vem som får fast den andra på backhandsidan.

Tror helt klart att Jack Sock får problem här och spelar Malek Jaziri +1,5 set till 2,00 och en peng på raka spelet till 3,60 hos Unibet . Om Sock får för sig att han är för sliten så får vi vinst om han ger upp efter minst ett spelat set.

This is the stats tab
This is the post tip