Tror faktiskt inte att Steve Johnson har så mycket att sätta emot Kohlschreiber på gräs i Stuttgart. Skulle jag välja ut den spelare på touren som höjer sig mest på hemmabana så är det Kohli. Han är förjävla bra så fort speakern dammar av några tyska fraser. Det räcker ju bara med att kolla vilka titlar han har under bältet: 6 av 7 har han plockat i Tyskland, om man nu kan räkna Kitzbühl till Tyskland, jag gör det i alla fall.

Tittar man bara på deras respektive resultat på gräs så kan man utläsa att Kohli hängt med de allra bästa och slagit ett par av dem på gräs. Tog sig till final här i Stuttgart förra året och har ett väldigt gräsanpassat spel.

Det är lite svårt att säga hur bra Johnson faktiskt är på gräs. Han hade en jävla formtopp vid den här tidpunkten förra året, men generellt skulle jag säga att Kohlschreiber är bättre – lägg till att Johnson har stora problem med Marterer i första omgången meda Kohlschreiber körde över Baghdatis.

Johnson har ju också haft ett par tuffa veckor med familjetrassel så det är absolut inte omöjligt att han är mentalt utpumpad.
Tar Kohlschreiber rak till 1,67 hos William Hill

This is the stats tab
This is the post tip