Marterer har ganska lite gräserfarenhet, men jag tycker att hans spel ska passa rätt bra på det här underlaget. Han har ju en väldigt aggressiv spelstil och tung serve vilket borde kunna göra att han håller sina servegem relativt enkelt. Gick förresten till semifinal i Junior-Wimbledon så, han kan nog hantera det här underlaget bättre än vad folk tror.

Förra året var det här den överlägset snabbaste grästurneringen. Thiem vann bara genom att serva sig fram hela vägen och jag tycker soms sagt att Marterar ska ha tillräckligt bra servespel för att täcka den här linan bara genom att hålla sin serve på ett någorlunda stabilt sätt.

De få gräsmatcher som Marterer spelat på touren har samtliga innehållit minst ett tiebreak och det är även återkommande i Steve Johnsons gräsmatcher.

Så Johnson är den klart bättre spelaren men med tanke på att Marterer har hemmaplan och att hans spelstil borde passa rätt bra på gräs så är jag villig att plocka över 9,5 games i första set till 1,71 och Marterer +4,5 games till 1,71 respektive 1,66 hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip