Ivo Karlovic har ett bedrövligt facit i Indian Wells, han verkligen avskyr den här turneringen. Har bara vunnit en handfull matcher i huvudturneringen genom åren och då ska man ha i åtanke att han spelat den varje år sedan 2003. Förmodligen hans enskilt sämsta hardcourttunering.

Och det är knappast så att han är som ett lagrat vin som blir bättre med året. Karlovics nivå bortsett från serven har klart försämrats i år och på det här underlaget neutraliseras hans serve, visst, kickserven kommer alltid vara effektiv, men överlag är det inte bra för honom när bollen studsar upp högt.

Karlovic ställs mot Maximilian Marterer som är en ung tysk på framfart. Har ett enormt tryck i slagen, spelar inte helt olikt Söderling. Hur som helst, den här killen hanterar alla underlag lika bra och kommer från en challengervinst i Frankrike.
Nu är Marterer väldigt färst på touren men har trots det väldigt fin statistik mot storservarna som han mött. Vann mot både Opelka och Copil vars spelstil inte är helt olik Karlovic.

Nej, det här pekar i tyskens riktigt och när man får fina 1,95 så åker polletterna in.

This is the stats tab
This is the post tip