Adrian Mannarino är väldigt ofta att lita på som favorit. Han är förmodligen den atp-spelare som man kan lita på mest som favorit och som man absolut inte ska förlita sig till som underdog. Mot Karen Khachanov är han just underdog och jag skulle inte frivilligt investera i honom till det oddset som erbjuds.

Jag menar, visst, Mannarino spelar flackt och i ett högt tempo men Khachanov har en helt annan tyngd i spelet. Kommer vinna betydligt mer på sin serve och även om ryssen inte plockat många poäng i år så har han absolut inte varit dålig - 2 av 2 tiebreak i skiljeset har gått åt fel håll.

Såg deras senaste möte i Chengdu för bara några månader sedan där Khachanov vann i tre set. Han fick ner väldigt många returer djupt vilket såklart störde fransmannen och det gör även att han har det psykologiska övertaget inför den här matchen.

På en hardcourtranking tvekar jag inte att sätte Khachnov före Mannarino. Just nu är han ca 10 platser före på världsrankingen men det gapet lär dubblas (om inte mer) efter årets slut, så stor skillnad tycker jag att det är mellan dem. Tycker helt enkelt att Khachanov bevisade tillräckligt under hösten för att man ska kunna dra den slutsatsen.

Nej, det får räcka så. Och oddset 1,76 får räcka hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip