1,75 på Reilly Opelka mot Darian King känns väldigt generöst om jag ska vara ärlig. Han servade vansinnigt bra mot Copil i första omgången. Att bara tappa fyra poäng på förstaserven i dessa förhållanden är riktigt bra. Nu är visserligen inte Copil någon vidare returtagare men däremot är väldigt formstark.

Darian King slog igenom på Challengertouren förra året men har inte lyckats hävda sig alls på ATP. Det var en väldigt märklig match som han spelade mot Dodig i första kvalomgången där Darian, efter de två första seten, bara vunnit 6 av 18 andraservar - 33% med andra ord. Jag är också lite tveksam till hur bra King är i de här förhållandena. Jag menar, han har verkligen ingen stor serve och är helt otestad mot dessa servemonster. Är ju dessutom lite småfladdrig i sina egna servegem vilket får min att tro att Opelka kommer att kunna sy ihop det här.

Opelka har en sinnessjukt bra andraserve, jag tror att han vann flest poäng på andraserven förra säsongen på hela ATP-touren och även i år ligger han högt på den listan. Man kan se förhållanden i Miami på två sätt. Att det är hög luftluftighet gör att bollen flyger långsammare. Det gör att Opelka kommer att få tillbaka fler returer än vad han normalt får. Men med tanke på hur bra han servade i första omgången så är jag inte säker på att detsamma gäller King.

Just att King är helt oprövad mot servekanoner är knappast något som talar tills han fördel heller. Skickar in ett gäng polletter på amerikanen till 1,75 hos LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip