Går med Kohlschreiber igen. Enda anledningen till att han vände mot Johnson var att matchen spelades i Tyskland och att han därför tog tillvara på lite momentum. Tror inte han låter Pouille stå i vägen nu. Fransmannen hade en fin run på gräset förra säsongen men jag undrar jag, om han verkligen är så bra på gräs som hans resultat visar från Wimbledon 2016. Känns mer som en formtopp än att han trivs på underlaget.

Tycker att matchen mot Struff bekräftar den teorin. Struff skulle vunnit den matchen om domaren varit på tårna men istället vann alltså Pouille efter tiebreak i skiljeset. Struff vann fler poäng i matchen, ganska många fler faktiskt, 126 mot 118. Men så många fler vunna poäng ska man inte förlora en tennismatch. Tysken tog bara tillvara på två av elva breakbollar också.
Som jag skrev i förra reken på Kohlschreiber, han är den spelaren på touren som höjer sig mest på hemmaplan och har även ett väldigt gräsanpassat spel.

Om Kohli nu vinner så borde han göra det med minst två games marginal. Tar därför det lite högre oddset på -1,5 games till 1,81 hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip