Speltips

Speltips Kohlschreiber - Troicki

Sport: Tennis Spelstopp: 2017-01-12 03:30 Spela här

Speltips Kohlschreiber - Troicki
Land: Australien Liga: ATP Sydney
Odds: 1,80 Speltips: Troicki
2017-01-12 03:30 Kohlschreiber - Troicki Troicki 1,80 Poldan

Jag tror att titelförsvarande Viktor Troicki slår Philipp Kohlschreiber i Sydney. Han trivs riktigt bra i Australien i de här snabba förhållandena och vann titeln både 2016 och 2015. Ett jävla tecken på att han trivs får man lov att säga.

Kohlschreiber är rankad 32, stod stilla på rankingen förra året men känslan är att han får svårt att hålla sig kvar topp 40. Viktor är rankad 29 och det är ungefär min bedömning av spelstryka också: Troicki är en liten nivå bättre och kastar vi in form och hållanden här så känns 1,80 på serben bra.

Inget snack om att Kohlschireber är bättre än Troicki på grus, men på hardcourt håller jag ändå Troicki som den bättre spelaren. I första omgången var han steksäker mot en, på senare år, mycket förbättrade Lorenzi.

Det som är signifikativt för Troicki i högform är att han servar fantastiskt bra. Mycket bättre än vad han normalt sett gör. I första omgången förlorade han bara tre poäng på förstaserven och slog 12 ess på 10 servegem - det vill jag tro är en bit över hans normala snitt. Det ska också sägas att siffrorna 6-3,6-4 var bra smickrande för Lorenzi.

Båda spelarna har inlett ungefär som man kan tänka sig, Kohlschreiber något svajigare i egna servegem men har ändå vunnit det man kan förvänta sig av honom. Förlorade visserligen mot Almagro i Doha vilket naturligtvis var en missräkning.

Tysken har 4-2 inbördes. 2-2 på hardcourt där Troicki dock vann den senaste. Inte mycket att säga om det, de flesta matcherna är en bra bit bak i tiden och kan inte riktigt appliceras på dagens förutsättningar.

Spelar Troicki rak till 1,80 hos Nordicbet

Poldan - 11 Januari, 2017, 18:53

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!