Han har ett jobbigt namn att skriva ut, Krajinovic, men är desto jobbigare att möta på tennisbanan. Det ska verkligen skilja för mycket mellan honom och Donskoy. Tycker att serben visar gång på gång att han hör hemma i toppskitet på touren och där är Donskoy inte i närheten. Man har en lite för hög tro på Donskoy just för att han överpresterat i Dubai tidigare, slog bland annat Federer här förra året.

Skulle säga att ryssen nästan snubblat sig till kvartsfinal. Relativt enkel lottning i första omgången och därefter en enbent Dzumhur. Det finns dock orosmoln här, vilket i och för sig marknaden tagit i beaktning. Krajinovic har spelat många matcher senaste veckorna och blev nollad i första set mot Fabbiano. Inget sexigt alls över det, men därefter har han i princip gjort fyra fläckfria set och tittar man till den spelmässiga nivån ska serben vara så pass mycket bättre att det inte motiverar ett odds på 1,60.

Under hela 2017 vann han bara mot en topp 100-spelare på hardcourt utomhus, Donskoy. Lustigt nog var det världens bästa spelare, men det vittnar samtidigt om att Donskoys nivå inte är särskilt hög. På ett rättvis ranking är han nog runt 80-85 på det här underlaget medan Krajinovic ska ligga runt 25. Enorm skillnad med andra ord.

Jag tvekar inte på att skicka in mina polletter på serben här till 1,60 hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip