Nej om vi skulle ta oss samma nu. Sock har naturligtvis större chanser att slå Krajinovic än de 1,50 som erbjuds hos Bethard . Sock har spelat bättre och bättre för varje match och Krajinovic har bokstavligen snubblat till final. Klart att serben har en teoretisk chans att vinna men det känns så fruktansvärt långt bort att jag bara måste trycka in polletterna på Sock till 1,50.

Krajinovic är i grunden en grusspelare. Han gynnas en smula av den höga studsen i Paris men det här ska vara klasskillad. På en hardcourtranking ska det skilja absolut minst 70 platser mellan dem.

Det här underlaget passar Querrey, Sugita och Mahut väldigt dåligt och dessutom fick Krajinovic ett fripass till semifinalen p.g.a att Nadal drog sig ur. I semin hade Isner vänster knä lindat och fick ta MTO när höger knä började spöka. Kroppen var med andra ord inte alls i ordning men trots det vann amerkianen sex poäng fler i matchen. Det är väldigt mycket.

Sock är inte på något vis formtoppad men den här chansen missar han inte. Tittar man på hans tidigare resultat i Paris så förstår man att han hanterar underlaget bra. Hans enorma toppspinn biter bra på underlaget och gör att han trycker tillbaka motståndaren långt bak i banan. Sen tycker jag att Sock generellt har en för passiv position i banen men det är en annan diskusion.
1,50 är som sagt bra här på amerkianen., finns hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip