Jag har väldigt, väldigt svårt att tro att Reilly Opelka ska förlora mot Mitchell Krueger. Hans vinst i raka set mot Napolitano är kreddig och särskilt om man tänker på att han höll sig obreakad och slog in 25 ess vilket är över två ess per servegem - någon Isner, Raonic och Karlovic väldigt sällan lyckas med.

Krueger är reg på challengertouren men långt ifrån någon av de bättre spelarna där, snarare tvärtom. Fyra kvartsfinaler och en final blev det under 2016, kanske inte så pjåkigt men Opelka kommer under 2017 att göra betydligt bättre resultat än så.
Även om inte Opelka inlett strålande så är det inget mot vad Krueger ställt till med. Stortorsk mot grusspelaren Bourgue och nu vinst mot Chiudinelli trots att han faktiskt förlorade fler poäng i matchen. Avslutade också 2016 på ett rätt ruttet sätt så det är ingen kalasform heller på Krueger.

Opelka förlorade sin årsdebut på challengertouren i vad som sägs varit en sjukt orättvist historia. Amerikanen vann fem poäng mer i matchen vilket 999 ggr av 1000 betyder att han vinner matchen. Inte den här gången dock. Orättvist var det.

Opelka kan göra plattmatcher. Var dock längesen nu, men det är något sådant som kan till för att Krueger ska vinna den här matchen. Med tanke på hur sjukt bra Opelka servar och att han faktiskt kan röra sig helt okej på banan så blir det väldigt svårt Krueger att komma åt honom. Han var förresten också den spelaren som vann flest andraservar på atp-touren förra säsongen. Tror det i snitt var nära 70% på tio matcher.

Tycker att han ska ta den matcher oftare än två gånger av tre och skickar in en näve polletter på 1,50 hos Nordicbet .

This is the stats tab
This is the post tip