Hösten är inte Delbonis starka sida kan man säga. Och det är mer eller mindre samma visa varje år. Han kämpar och sliter och får med sig massor av set men inga matcher. Har inte varit sådär megausel i år på hardcourt. Det kommer lossna för honom framöver.

Han har spelat 10 matcher på hardcourt efter grässäsongen och bara vunnit en. Ska dock sägas att han fått med sig minst ett set i de sju senaste vilket för mig är ett tecken på att han ändå hänger med. Borde kanske till och med slagit Seppi i Antwerpen och hade Karlovic på kroken i Tokyo, men som sagt, det vill sig inte riktigt för honom.

Delbonis största svagheter på hardcourt är att han inte kan glida ute i hörnen och försvara sig på samma effektiva sätt som på grus. Har problem med låga studsar, särskilt slicar, men samtidigt har han en bra serve och ett par fina kombinationer, så han blir ändå ganska svårbreakad.

Tycker att Kuznetsov var iskall i Moskva förra veckan också. Kom undan mot Pella i första omgången och fick stryk av Bellucci andra omgången. Klart underkänt.

Gissar att Delbonis hänger med här också och får med sig ett set. Finns till 1,80 hos Nordicbet

This is the stats tab
This is the post tip