Ivo Karlovic är ytterst sällan bra i Miami och det är egentligen inte så konstigt. Luften är fuktig i Florida och det gör att bollen flyger långsammare i luften, studsen är låg vilket gynnar honom ute på banan, men missgynnar honom i servandet. Han vill ju kicka upp sina andraservar så högt som möjligt. Formsvag är han också, Kroaten...och gammal. Han är alltså 38 år. När Tommy Haas gjorde comeback vid 36 fick han rubriker runt helt jordklotet, Karlovic är alltså lika gammal. Med andra ord, det är inte så fruktansvärt konstigt att han börjar dala i år.

Nu är det ju tyvärr så att Kuznetsov är minst lika formsvag. Han är sämre rankad vilket gjorde att han inte blev seedad i Miami och har därför redan spelat en match på underlaget. Bara bra for honom, han måste känna att han kan vinna igen...och om förhållandena missgynnar Karlovic så gynnar de Kuznetsov. Han är helt klart bättre i långsamma förhållanden, kanske därför han var slagpåse under inomhussäsongen, jag vet inte riktigt.

Förra året gick Kuznetsov till fjärde omgången i Miami och jag gillar att gå med spelare som bevisligen gillar de tuffa förhållandena här. Karlovic gör det inte, Kuznetsov gör det.

Tar ryssen till 2,10 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip