bet365 livestreamar Australian Open.

Så här tänker jag:

Delbonis har inte i AO att göra, inte just nu i alla fall. Han tycker inte att det är kul att spela tennis i Australien utan infinner sig plikttroget för startpengarna. Han kommer ta första bästa flyg till närmsta grusturnering när den här turneringen är över.

Jag vill mena på att Delbonis i princip aldrig kommer att vinna tredje set om Kyrgios vinner de två första. Det finns liksom ingen anledning för honom att ens försöka och det är väldigt vanligt, särskilt bland grusspelare som spelar GS, att man näst intill ger upp efter underläge 2-0.

På hardcourt, särskilt i Australien är Kyrkios bättre än Delbonis på precis allt. Hur tusan ska argentinaren kunna returnera de där projektilerna? Och hur ska han lyckas höja sig så pass att Kyrgios inte får några lägen i hans egna servegem?

Nej, det här blir envägstrafik. Delbonis förlorade med 6-1,6-1 mot Mannarino i Auckland och har genomusla resultat från Australien tidigare. Exakt det motsatta gäller Nick. Han är överjävlig i Australien och vill nog inte spendera allt för mycket tid på banan.

3-0 är bättre än hcp-spelet enligt mig. Vi får 3-0 till 2,00 hos bet365 .


EDITERAD 2015-01-18 19.31:08

This is the stats tab
This is the post tip