Jag tror på Nick Kyrgios här faktiskt. Många sätter ett rött streck över honom i den här typen av sammanhang med anledningen att han inte har motivation och är slö. Men nu tror jag att det är precis tvärtom, efter US Open har han höjt sig ett ordentligt hack, ungefär som att han vill bevisa att han rannsakat sig själv.

I post-intervjun till US Open sa han ju också att han spelar bättre när han inte bara spelar för sig själv och refererade till David Cup och herrdubbeln i US Open. Nu har han gått ut och sagt att han donerar en hundring till de drabbade i Puerto Rico för varje ess han slår under resten av säsongen. Jag tror inte att det i första hand är ett PR-trick, utan att han vill motivera sig själv.

Och det vore verkligen höjden av arrogans om han går ut och tankar den här matchen. Så dum tror jag faktiskt inte att han är, det tror jag inte att någon tennisspelare på proffsnivå är. För mig sänder det här signaler om att han kommer kämpa resten av säsongen, och när Kyrgios gör sitt yttersta, då är han oerhört mycket bättre än Mischa Zverev.

Sist de möttes gjorde Kyrgios sin värsta tanking någonsin och vad vore bättre än att tvåla ditt Zverev nu och bevisa hur mycket bättre han är? Jag tror att det är något sånt vi kommer att få se. Underlaget är inte fullt lika snabbt som i Tokyo och det gör att Zverevs serve-och volleyspel inte kommer ha lika stor framgång som på andra underlag.

Sen, som sagt, Kyrgios är formstark. Har gjort ett par bra matcher efter US Open och förlorade bara fem poäng i egen serve mot Basilashvili i första omgången. Ett smått patetiskt framträdande av Nikoloz dock, men 12 ess vitnar om att Nick håller formen. Samtidigt kom Zverev undan med blotta förskräckelsen mot Struff som servade katastrofalt dåligt, skickade in nio dubbelfel och tog bara till vara på tre av tolv breakbollar.

Nej, det här tror jag att Kyrgios vinner kontrollerat och spelar -3,5 games till 1,80 hos NoridcBet

This is the stats tab
This is the post tip