Nu måste han väl ändå vara stekt, Karlovic?

Räddade matchboll mot Khachanov (som vi rekat) och var minibreak ner i andra sets tiebreak. Ett jävla mirakel att han vänder där. Tror att ryssen vid det tillfället tradades runt 1,10. Inte nog med det. Karlovic vände dubbelbreak ner mot Dzumhur i andra omgången i Wien. Det är helt obregripligt att han överlever dessa matcher. En stryka, visst, men snarare en enorm potion flax.

11 set spelade han i Wien. Hälften av dem var katastrofala och orättvisa. Han gick ju långt ändå, ända till semfinal, men nu ska han alltså ställa om till ett långsammare underlag som knappast är till gagn. Han kommer få ut betydligt mindre på sin andraserve här i Paris och det blir ännu svårare för honom att hitta lägen att komma fram på nät.

Möter nu Dusan Lajovic som han historiskt sett haft lätt för. 6-0 inbördes till doktorn, men man ska veta att Lajovic, i början av sin karriär, nästa bara spelade grus vilket gör statistiken en smula missvisande och han har haft bra häng på Karlovic tidigare.
Bra föreberedelser också på Dusan. Han kvalade in genom att slå inomhusstarke Millot som dessutom spelar på hemmaplan. Följde upp det med att slå Jaziri i raka set, så vi kan förutsätta att serben kommer 100%-ig till det här mötet.

Karlovic har å andra sidan en förmåga att torska i första rundan om han gått bra veckan innan. Det här hänt vid tre tillfällen den här säsongen och det skulle inte förvåna mig om det blir samma utfall här i Paris. Förlorade för övrigt i första omgången förra säsongen (som vi rekade) mot Roger-Vasselin.

Vad mer... han har ju sjukt många turneringar i år och det känns som att det kommer ta ut sin rätt på den där slitna kroppen.

Provar en slant på Dusan Lajovic till 3,15 hos Unibet

This is the stats tab
This is the post tip