Har ett spel den här dagen och det är handikapp +7 på Lorenzi mot Kevin Anderson, jag tror inte att italienaren vinner det här, absolut inte. Men för att vara grusspelare har han bra tryck i serven och slutar aldrig kriga. Att underlaget är något långsammare i år gör det inte sämre för Lorenzi heller.

Måste säga att han varit ett hack bättre på hardcourt i år än vad man ska förvänta sig av honom och framför allt hans framfart här i US Open där han städat bort Sousa, Muller och Fabbiano relativt kontrollerat. Det är ett par skrällar som heter duga. Har ju inte mycket att förlora i den här matchen heller så pressen ligger utan tvekan på Kevin.

Just det här att han slog ut Muller är ett gott tecken på att han kan hänga med spelare som har samma spelstil som Kevin Anderson. Visst, Kevin har 3-0 i matcher, men i samtliga har Paolo hängt med honom och har aldrig förloart med mer än två breaks marginal. Italinaren har legat på över 70% vunna förstaservar och runt 50% vunna andraservar i dessa tre matcher, återupprepar han det idag så täcker han +7-linan.

Man ska i och för sig inte förringa Kevins hardcourthöst. Han har varit jättebra och det är nog värt att hålla ett öga på honom lite längre fram i turneringen, för han vinner mest troligt den här matchen men jag kan tänka mig att det blir med två eller tre breaks marginal och då ska handikappspelet sitta.
+7 games finns till 1,80 hos Nordicbet

This is the stats tab
This is the post tip