Man kan tjata sig trött om hur formsvag Mikael Ymer är just nu. Han hade ju en fin run på grus innan och under sommaren men sedan dess har det inte sett bra ut. Senast blev han ordentligt avklädd av Yen-Hsun Lu som helt enkelt bara drog upp tempot och satte Ymer i tidsnöd. Jag undrar om han inte är lite känslig för tempostarka spelare, Ymer.

En sådan spelare är i alla fall inte Mischa Zverev. Det blir väldigt enkeltspårigt när han spelar. I egen serve spelar han 80% serve och volley och försöker gå på snabba avslut i returgemen också. Har en svag backhand där Ymer förhoppningsvis kan låsa fast honom med sin fina backhand.

Ymer slår väldigt bra från både backhand och forehand, det gör att det här typen av aggressiva spelare inte har någon naturlig svaghet att attackera och lyckas bara Ymer passera honom ett par gånger i början så kan nog Zverev bli rätt osäker.
Visst, Ymer är formsvag, men Zverev fick ordentligt med bensinstopp mot Struff i Shanghai. Det såg mycket märkligt ut och frågan är hur hans kropp mår. Efter en sådan kollaps kan man i alla fall gissa på att han inte är superfräsch.

Nej, Zverev har inte riktigt en spelstil som gör att han bara kör över sina motståndare. Det är lite som med storservarna. Han är nöjd med att få med sig ett break i varje set.

Tror att det här kan bli rätt jämnt och spelar Mikael Ymer + 4,5 games till 1,91 hos Leo Vegas

This is the stats tab
This is the post tip