Adrian Mannarino har hållit en makalöst hög nivå senaste månaderna och det känns absolut inte omöjligt att han jävlas med Dominic Thiem. Tycker att hans flacka spel ska passa bra mot Thiems numera defensiva position i banan. Det är uppenbart att han får problem när han halkar runt bakom baslinjen.

Det blev två tiebreak sist de möttes och även om Thiem har 5-0 i matcher så har Mannarino knappast gjort mot sig i de fyra hardcourtmatcherna.

Senaste månaderna har Mannarino spelat på en nivå som kanske motsvarar topp 30 och Thiems normala hardcourtnivå ligger väl någonstans runt 18-25 på snabba hardcourtbanor. Ska man vara ärlig så har inte Thiem gjort en enda bra insats på hardcourt nu på hösten. Har städat bort ett par matcher som han ska, men har också torskat mot Kevin Anderson, Diego Schwartzman och David Ferrer.

Nej, jag litar helt enkelt på att Mannarino fortsätter sin formstarka run och att Thiem fortsätter vara sådär halvbra/dålig. Då ska fransmannen täcka linan på +5,5 games till 1,80 hos LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip