Går med tysken Maximilian Marterer mot Roberto Carballes Baena i ATP Marrakech, det är sällan som spanjoren överpresterar, han brukar hålla sig på sin nivå men för att slå Marterer måste han spela på sin absoluta topp. Han blivit lite överrankad också, spanjoren, vann titeln i plojturneringen i Quito vilket gav 250 extrapoäng – efter det har han återgått till att vara en medelspelare på challengtouren.

Marterer är en av de absolut bästa challengerspelarna som försöker slå sig in på ATP-touren. Behärskar alla underlag även om hans spelstil kanske säger annat. Slår fruktansvärt hård med duglig kontroll, lite som en lightversion av Robin Söderling.
Nu gör visserligen Marterer grusdebut för i vår vilket aldrig är kul, däremot så tränade han ju en vecka med Tysklands DC-lag på gruset i Valencia vilket borde göra att hans förberedelser är bra inför den här turneringen.

2-1 inbördes till tysken, samtliga matcher på grus. De spelade senast 2016 men därifrån har Marterer utvecklats till den klart bättre spelaren av dem och att vi då får 1,80 blir det svårt att tacka nej. Spelet finns hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip