bet365 erbjuder absurda antal tennismatcher varje år och har varken tid eller lust att anställa folk höger och vänster som ska in och peta på alla sidomarknader. Resurser har man såklart, men de tycker väl helt enkelt inte att det är värt det.

Därför autogenereras över/under-linorna på challengernivå. Man sätter helt enkelt in vilka odds man önskar för de båda spelarna samt vilket underlag matchen spelas på. Därefter får man fram färdiga värden för alla sidomarknader, där ibland över/under.
Vad man inte tar hänsyn till är att Bergamo är en extremt snabb turnering. Absolut topp tre på challengertouren vilket naturligtvis gör att setsiffrorna blir jämnare och överspelen desto fler, särskilt när två duktiga servare ställs mot varandra. Det är precis vad som är fallet mellan Marterer och Janowicz.

Båda spelarna har fina servar och på det här underlaget blir de ännu bättre. Marterer spelade i Cherbourg förra veckan på ett liknande underlag. Då fick han till fem tiebreak på lika många matcher och ytterligare två set som slutade 7-5 och då kan vi tillägga att Bergamo är ett snäpp Snabbare . Förresten så slutade fyra av dessa fem matcher över 21,5 games.

Hur som helst, Janowicz är naturligtvis en bättre spelare, men har definitivt luckor i sitt returspel och Marterer är bara 21 år gammal och på väg uppåt, så jag tror knappast att han slappnar av bara för att tog sig till final i en Challenger förra veckan.

Så, min bedömning är att Marterer har tillräckligt bra offensiva vapen för att hänga med Janowicz i den här matchen och att linan antingen skulle vara 22,5 eller ganska ordentligt slicat odds på 21,5-linan.

Finns hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip