Precis som jag skrev i en tidigare rek. Den här matchen är framskjuten från igår och spelas tidigt måndag förmiddag. Och precis som i den tidigare reken så tror jag på svensk framgång.

Isak Arvidsson spelade, precis som Markus Eriksson, i challengern i Båstad förra veckan. Perfekt att vara på plats så länge och kunna förbereda sig och få bra träning mot bra motstånd. Möter Mathieu som är riktigt oberäknelig nu för tiden. Förlorade i första omgången i Braunschweig mot Norbert Gombos med 6-1,6-1. Så inte alls säkert att saker och ting står rätt till där. Gav ju också upp en match precis innan Wimbledon så, nja, jag anar ugglor i mossen. Förmodligen är han inte helt fit, och det kanske inte är så konstig. Mannen är ju 35 och har en ganska stor skadehistorik.

Arvidsson som sagt, kvalade in till Challengern i Båstad förra veckan och pressade Renzo Olivo – en spelare som slagit Tsonga på grus tidigare i år. Vad som var signifikativt för Arvidsson genom turneringen var att han servade riktigt bra i alla matcher och även om det är ett väldigt långsamt underlag i Båstad kommer serven att vara nyckeln för Arvidsson i den här matchen.

Jag tror att han kommer att rida på framgångarna från förra veckan och spelar +4,5 games till 1,80 hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip