Måste prova en klassisker idag: Tiebreak i matchen mellan John Isner och Leonardo Mayer. Den sistnämnde har äntligen börjat ta sig tillbaka till någon form av duglig nivå. Tog sig till final i en Challenger på hardcourt förra veckan och har nu kvalat in till Houston som spelas på ett underlag som ska passa honom bra.

Mayer har en tung serve och det går hyfsat snabbt Houston. Det är inte som förr om åren, men duktiga servare har fortfarande fina framgångar här.

John Isner har vart direkt dålig i år, men det är inte så att han servat sämre än tidigare och därför har han rekordmånga tiebreaks så här långt under 2017: Av hans 14 match har 12 av dem innehållit minst ett tiebreak och totalt har han fått in 19 st, då ska man veta att han nästan är mer tiebreak-kompatibel på grus än på hardcourt.
Förra säsongen spelade han bara en match på grus som inte gick till tiebreak, det var mot Kyle Edmund i RG. I resterande tio matcher gick minst ett set till tiebreak, inklusive 3 av 3 matcher i Houston.

Jag antar att man bara autogenererat det här oddset uteefter ö/u-linan, för det är nämligen på tok för högt, det kan en apa räkna ut.

Leonardo Mayer har vunnit nära 60% av sina andraservar i samtliga tre kvalmatcher. Det gör han säkert mot Isner också, för det är just i returspelet som Isner varit extra dålig i år.

Så, 1,53 på tiebreak i matchen måste man kanske in en näve polletter på.

This is the stats tab
This is the post tip