Sakta i backarna.

Över 18,5 games mellan Copil och Murray tar jag utan att blinka. Har skrivit ett par gånger att bollen går snabbt genom luften här och att det gynnar en storservare som Marius Copil, men inte bara det, satan vad fin han har varit senaste veckorna. Var millimetrar från att slå Bautista Agut förra veckan och insatsen mot en hårt kämpande GGL var inte tokig heller.

Nådde sitt livsmål igår också, genom att slå GGL är han för första gången topp 100 på rankingen så jag skulle tippa på att vi får se en harmonisk Copil på banan mot Murray. Murray förresten, totalt kris hos honom. Gör sin sämsta grusssäong sedan jesus gick i sandaler. Fått problem med precis alla han mött på grus i år och en Copil i fin form och i de här förhållandena är ingen spelare jag tror att Andy kör över hur som helst.

Det kan ju såklart bli så att Andy haft en bra träningsvecka och att Copil får den här berömda mättnadskänsal efter att ha uppnått ett mål, men nåväl, 1,72 på över 18,5 games finns hos Betfair och alltså inte på spelbörsen utan deras egna oddssida.

Ganska få andra bolag har släppt odds, men jag tycker nog att över 19,5 också går bra till ett fint odds och likaså +5,5 games.

This is the stats tab
This is the post tip