Jag blir väldigt förvånad om vi får se en Andy Murray i toppslag i Monte Carlo. Han har inte bara lidit av en armbågsskada, utöver det har han haft en jävlig förkylning som hållit honom borta från träning. Det är nu sex veckor sedan han spelade en tävlingsmatch och att göra comeback på grus är nog inte helt optimalt för honom. Tror att det kommer ta tid för honom att komma in i retur- och servespelet vilket öppnar upp för Gilles Muller att åtminstone komma nära i den här matchen.

Muller har redan gjort ett framträdande i Monte Carlo. Han körde över Tommy Robredo i en match där han bara förlorade två poäng på förstaserven. Så, vi kan utan vidare konstatera att Muller är i dugligt slag.

Murray har förresten inga större framgångar här i Monaco. Han har aldrig nått final i turneringen och haft extra stora problem inledningsvis... egentligen är det inte så konstigt, hans första riktigt bra grussäsong kom förra året, men jag kan ändå tänka mig att han blir trögstartad i år.

Murray och Muller har aldrig mötts på grus. Däremot på både hardcourt och gräs där Gilles täckt sin handikapplina tre av fyra gånger och dessutom tagit set i två av fyra matcher. Normalt sett har Murray lätt för servekanonerna men det är sällan han massakrerar dem.

Tycker att lite för mycket pekar på att Muller håller hyfsat jämna steg med Murray för att bortse från linan på 5,5 till oddset 1,76 hos Leo Vegas

This is the stats tab
This is the post tip