Pouille är ett framtidsnamn inget snack om den saker han kommer att bli bättre och bättre har ju gjort ett mycket bra år så här långt med bland annat kvartsfinal i Wimbledon och Us Open.
Pouille kommer med en färsk titel inomhus i Metz för några veckor sen och underlaget passar bra för hans starka serve och aggresiva spelstil.

Murray är givetvis alltid svårslagen men inga träd växer till himmlen inomhus försvinner kanske övertaget i retur spelet något om det går riktigt snabbt och då kan han inte dominera lika mycket som vanligt i motståndarens serve.
Murray kommer med tre raka titlar nu under hösten två i asien på hardcourt och en i Wien inomhus.

De här två möttes på hardcourt i Shanghai där vann Murray enkelt i två raka set jag tror det här blir en helt annan historia med andra förutsättningar inomhus, Pouille har vapen att klä av Murray om han har en dålig dag och han har slagit stora namn som Nadal, Thiem och Gasquet tidigare i år.
Murray har vunnit tre turneringar på raken för eller senare kommer en reaktion kanske här.
Det här är givetvis en stor chansning men chanserna finns där , Pouille har trots allt tagit sig upp på en 17 plats på rankingen och blir bättre och bättre.

This is the stats tab
This is the post tip