Inte säkert att den här matchen blir av, men blir den det, då tror jag att Mikael är en så pass stor vinnare att han plockar den här. Gastao Elias är en fin tennisspelare men på hardcourt är han jättesvag och just inomhus har han inte ens vunnit en handfull matcher. Slog visserligen Monfils här i Stockholm för något år sedan, men jag kan lova att halva jordens befolkning hade slagit Monfils i den matchen, sån ovilja hade han att vinna.

Till skillnad mot Elias Ymer så är Mikael Ymer en allroundspelare som hanterar alla underlag. Även han ett par fina skalper här i Kungliga tennishallen och det var ju Mikael tillsammans med Elias som bestämde var den här matchen skulle äga rum, så ja, de trivs ju uppenbarligen.

Portugal går all in i dubbeln med Sousa och Elias, förhoppningen är ju såklart att de vinner den så att Sousa kan avgöra mot Elias Ymer, men att så blir utfallet är inte alls säkert och om Gastao Elias har en dubbelmatch i benen innan mötet med Mikael, plus en match igår, nej då blir det svårt.

Kvalitesmässigt på det här underlaget är det fördel Mikael Ymer och får han chansen att avgöra så tror jag att han gör det till 1,83 hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip