Springer halvkallt just nu, men är det något som jag ändå litar full ut på så är det mina hcp-spel. Överlägst bäst framgång där så fortsätter på det spåret nu.

Nishioka torskade mot Ymer i kvalfinalen till den här turneringen. Elias Ymer alltså, svensken som knappt vunnit en match i år. Men innan man drar några växlar som helst av den förlusten ska man veta att Nishioka till 100% visste att han skulle få Gasquets plats i turneingen som lucky loser, Gasquet som redan hunnit bli lottad mot en kvalspelare dessutom. Så förutsättningarna inför den matchen var att Nishioka skulle få möte en kvalspelare vid förlust. Det blev Ymer....igen, den andra gången bollade Nishioka dock gris med honom. En tillfällighet? Knappst.

Nishioka har utan tvekan tagit ett kliv i utvecklingen i år. Han slog Jack Sock och en Ryan Harisson i storform i Acapulco. Monterade sen ner Karlovic efter att ha lekt lite med Ymer. Nej, den här spelare är riktigt bra och kan utan tvekan täcka +4,5-linan mot Berdych - samma lina som han täckte mot Nadal för en vecka sedan förresten.
Lite svår att veta var man har Berdych faktiskt. Inledde säsongen stabbigt och har haft både toppar och dalar sedan dess. Riktigt opålitig just nu och gjorde väl knappst någon insats han skriver hem till Ester om mot Frantangelo i första omgången.

Som storfavorit (från 1,01 till 1,30) har han bara täckt sin lina två gånger av sju matcher den här säsongen. Det var mot Ryan Harisson i AO, en match där Berdych stal ett av set, men även Klizen i Rotterdam. Klizan som är urusel som stor underdog.

Så nja, tycker inte heller att underlaget gynner eller missgynnar någon av dem. Berdych är ofta bra på långsamma hardcourtbanor men Nishioka är riktigt bra på att hålla i bollen från baslinjen och springer ju som en dåre också.

Tycker att det finns en touch värde i +4,5 games till 1,82 hos LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip