Kort rek om en utav dagens matcher i Rom. Novak Djokovic möter David Ferrer.

Den Serbiska 26 åringen ligger just nu på ranking 2, Vunnit sina båda matcher nu mot Philipp Kohlschreiber (2-1) och emot Radek Stepanek. (2-0). Idag ställs det mot David Ferrer på grus, Ferrer har vunnit 2 utav 3 matcher mot Djokovic på grusplan. Ferrer har vunnit med 2-0 i båda sina möten och ser bra ut. Ferrer spelade senaste tuneringen i Madrid och åkte ut i Semifinalen mot Kei Nishikori med 2-1. Sen i Mars i Barcelona som åkte ut i första omgången mot Gabashhvili.
Djokovic senaste tävling hölls Monacco. Han föll i semin också mor Roger Federer med 2-0. Innan de i slutet av Mars var han ända i Miami och vann finalen mot världs 1:an Nadal med 2-0.

Denna match tror jag absolut att kommer bli bra, men att Djokovic vinner idag är jag väldigt inne på, matchen spelas ju i Rom såklart, runt 16,00-17,00. Matchen livestreamas på Unibet . (start tid där 16,05)

Matchen tror jag Djokovic kommer gå in för, han måste börja spela sitt spel och om det ska bli final plats så går det absolut inte att promenera en seger mot Ferrer. En duktig spelare som heller inte brukar ge upp så lätt. Dock tror jag han får det svårt idag och blir en nytt 2-0 resultat.
Djokovic vann senast 2011 denna turnering med 2-0 i set mot Nadal. Var även i final mot Nadal året efter men föll där med 2-0 i set.
Absolut gillar jag Ferrer men med sina 32-år tror jag inte det håller emot en pigg duktig Djokovic som tävlar att få tillbaka sin första ranking.

Här är dom senaste matcherna emellan och Djokovic har vunnit samtliga.