Sakta i backarna. 2,95 på att det blir tiebreak i första set mellan Copil och Opelka är fullständigt vansinne. Den människan som tänkt ut det här oddset borde bli av med jobbet omedelbart. Nu är det nog ingen människa som kommit på det här oddset utan det är naturligtvis autogenererat. Det är den lilla fördelen vi har mot bolagen i ö/u-sammanhang, och det ska så klart utnyttjas.

Dessvärre är det här en väldigt smal marknad vilket betyder att det är en liten turnering och ett spel som inte erbjuds på särskilt många ställen. Bethard är enda EU-bookie som erbjuder ö/u antal games i första set i den här matchen, så ska det bli något spel får vi spela där.

För er som följer tennisen behövs inte någon närmare förklaring av det här bettet. För er som inte känner till Copil och Opelka så är det två miniversioner av Isner och Karlovic – det vill säga extremt serveorienterade spelare. Nu spelas dessutom matchen på gräs vilket gör att bådas serve biter ännu bättre och att bådas returspel blir ännu sämre.

Skulle tippa på att det blir tiebreak i mer än hälften av seten mellan dem vilket ger dundervärde till 2,95. Opelka har hållit sig obreakad i tre av fyra gräsmatcher i år och det innebär att han bara blivit bruten i två av tio set, då kan jag meddela att han inte mött någon med lika tung serve som Copil – eller ens i närheten.

Matchen spelas i Nottingham och är en Challenger. Spelet är över 12,5 games i första set till oddset 2,95.

This is the stats tab
This is the post tip