ATP Memphis är en av de Snabbare turneringarna på touren där servespecialister normalt går bra. Det vittnar inte minst startfältet om. Isner, Querrey, Anderson och inte minst Opelka.

Det här är en jävla prestigematch mellan två ungtuppar på väg uppåt. Det förvånar mig inte det minsta om vi får se tre set och jag förutsätter att båda kommer ut vansinnigt fokuserade.

Som jag var inne på, det går snabbt här i Memphis. Holdprocenten är klart över medel på ATP-touren och det är knappast två returspecialister vi har att göra med. Opelkas spelstil är som gjord för den här typen av underlag. Bara i år har han sju tiebreak på nio matcher och då vill jag lova att förutsättningarna för tiebreak är mer gynsamma i Memphis än i de turneringar han hittills spelat.

Donaldson har helt klart fler verktyg i lådan och även han har serve och forehand som bästa slag. Kommer bli tvungen att fokusera mer på egna servegem nu när han möter en renodlad servespecialist. Han har fått till tiebreak i 2 av 2 matcher mot Isner och Karlovic vilket åtminstone ger oss en indikation vad vi har att vänta i den här matchen.

Det förväntas bli jämnt och de lär hålla serven minst 9 av 10 servegem var, vilket - i så fall - ger värde till tiebreak i matchen till 1,72 och tiebreak i första set till 3,50 hos bet365 .

Låg insats på det förstnämnda spelet och medel på vanliga tiebreakspelet.

This is the stats tab
This is the post tip