Kort spelstopp här, men så blir det när spelbolagen inte släpper oddsen förrän 5-6 timmar innan matchstart.

Paire ställer upp i Mouilleron-Le-Captif Challenger igen. Han vann ju här förra året och därför tror hela tennisvärlden att han kommer vinna i år igen. Det tror emellertid inte jag. Redan förra året var han iskall och tappade set i de flesta matcher. Han är trots allt fortfarande topp 50 och jag kan tänka mig att de enda han bryr sig om är att bli direktkvalificerad till Grand Slam-turneringarna.

Det är inget snack om att Paire har den sämsta forehanden bland spelarna topp 100. Den blir bara sämre och sämre och när motståndarna började inse att det bara är att nöta forehandrallys med honom så har han dalat ordentligt.

Om vi tar ett sample från sträcker sig från grässäsongens slut och idag så har Paire spelat 3-setar i 11 av 17 matcher (som spelats bäst av tre set). Ytterligare två har gått över 20,5 games.

Jonathan Eysseric är rankad 241 och är mer av en grusspelare men har pressat både Yen-Hsun-Lu och Hyeon Chung under sin asien-turné. Kan säga att båda dessa spelare skulle spela jämnt med Paire i dagsläget.

Har ju också en klart duglig serve, Eysseric, som han kan plocka gratispoäng på och med tanke på att det är hemmabana för båda spelarna så tror jag inte att någon kommer ställa in skorna hur som helst.

Över 20,5 games till 1,90 hos bet365 känns klart rimligt här.

This is the stats tab
This is the post tip