Tycker att Vasek Pospisil ska kunna täcka hcp-linan på +4,5 games mot Grigor Dimitrov i Shanghai. Det ska vara tillräckligt snabba förhållanden för att han ska kunna hålla emot i egen serve och inte bli brekad mer än en gång per set - max.

Man drar lite förhastade slutsatser av bulagrens kross mot Gasquet. Fransmannen gjorde det mesta fel i den här matchen och såg inte alls ut att vilja spela över huvud taget. Har inte sett någon statistik på errors, men den måste skjutit i taket här.

Pospisil har gått ner sig ganska ordentligt sedan ett par år tillbaka, men vi vet att det finns bra med kapacitet i honom, särskilt när serven fungerar så bra som den gjort i kvalet. Man kan väl utan tvekan säga att det så här långt är hans bästa turnering för året.

Dimitrov har matchats hårt också under senaste veckorna och det känns som om det kommer ta ut sin rätt väldigt snart. Vann förresten färre än 60% av sina förstaservar mot Gasquet och med tanke på hur snabbt det går i Shanghai så är det vädligt dåligt.

Står 4-0 inbördes till bulagren. Men Vasek täckte sin lina i Cincinnati vars underlag inte är helt olikt detta. Han blev överkörd i Miami som är betydligt mycket långsammare och det är egentligen inte så konstigt.

Tar Vasek +4,5 games till 1,88 hos Unibet

This is the stats tab
This is the post tip